Ellen Allien

Biografi for Ellen Allien

Ellen Allien, hedder i virkeligheden Ellen Fraatz.

Ellen Allien driver pladeselskabet Bpitch Control. Har tidligere drevet selskabet Braincandy. Begyndte som DJ i starten af 1990’erne.

Ellen Allien spiller Stadtkind på Sonar i 2007

Optagelse med Lover af Ellen Allien. Et nummer fra 2009!

Ellen Alliens diskografi

  1. Ellen Allien E.P., 12″ 1995 (Championsound). Udgivet på orange og gul vinyl.
  2. Yellow Sky II, 12″ 1995 (MFS).
  3. Be Wild, 12″ 1997 (Braincandy).
  4. Rockt Krieger, 12″ 1997 (Braincandy).
  5. Dataromance, 10″ 2000 (BPitch Control).
  6. Last Kiss 99 EP, 12″ 2000 (BPitch Control).
  7. Data Romance Remix, 12″ 2001 (BPitch Control). Remixes udført af White Dolemite, Trike, Paul Kalkbrenner og Toktok.
  8. Flieg Mit Ellen Allien, Cd 2001 (BPitch Control). MixCd.
  9. Stadtkind, 2001 (BPitch Control).
  10. Stadtkind, 12″ 2001 (BPitch Control). Remixes udført af Verbos, Barbara Morgenstern og Turner.
  11. Erdbeermund, 12″ 2002 (BPitch Control).
  12. Weiss, Cd 2002 (BPitch Control). MixCd.
  13. Alles Sehn Remixes, 12″ 2003 (BPitch Control). Remixes udført af Märtini Brös, Safety Scissors, Miss Kittin og Ellen Allien.
  14. Berlinette, 2003 (Bpitch Control).
  15. Trashscape Remixes, 12″ 2003 (BPitch Control). Remixes udført af Kid606, Apparat, Raz Ohara, Anthony Rother.
  16. Astral, 12″ 2004 (BPitch Control).
  17. My Parade, 2004 (Bpitch Control). Mix plade.
  18. Remix Collection, 2004 (Bpitch Control). Allien remixer andres numre.
  19. Magma Remixes, 12″ 2005 (BPitch Control). Med remixes af The MFA og Modeselektor.
  20. Thrills, 2005 (Bpitch Control).
  21. Your Body Is My Body Remixes, 12″ 2005 (BPitch Control). Med remixes af Kiki og Troy Pierce.
  22. Down Remixes, 12″ 2006 (BPitch Control). Remixes udført af Dinky, Drama Society, FuckALoop.
  23. Fabric34: Ellen Allien, 2007 (Fabric). MixCd.
  24. Go, 12″ 2007 (BPitch Control). Med remix af Marcel Dettmann.
  25. Retina Remix, 12″ 2007 (Motech). 1-sidet 12″. Remix udført af DJ 3000.
  26. The Other Side: Berlin, Cd + DVD 2007 (Deaf Dumb & Blind). MixCd.
  27. Boogybytes, Vol. 4, Cd 2008 (BPitch Control). MixCd.
  28. Elphine: Trop Pierece Mix, 12″ 2008 (BPitch Control). Remixes udført af Zander VT og Troy Pierce.
  29. Ondu /Caress, 12″ 2008 (BPitch Control). Med remixes af Paul Ritch og Chaim.
  30. Out Remixes, 12″ 2008 (BPitch Control). Med remixes af Thomas Muller og Audion.
  31. Sool, 2008 (BPitch Control).
  32. Sprung/It’s Ellen Allien, 12″ 2008 (BPitch Control).
  33. RA.152, Mp3 2009 (Resident Advisor). Mix tape af Ellen Allien.
  34. Lover, 12″ 2009 (BPitch Control).

Optagelse fra Melt festivalen i 2006

Ellen Allien & Apparat

Apparat er Sascha Ring.

  1. Jet Remixes, 2006 (BPitch Control). Indeholder remixes udført af Ben Klock og Paul Kalkbrenner.
  2. Way Out, 12″ 2006 (BPitch Control). Remix udført af Robag Wruhme.
  3. Turbo Dreams, 12″ 2006 (BPitch Control). Indeholder remixes udført af Pier Bucci og Marc Houle.
  4. Orchestra of Bubbles, 2006 (BPitch Control). På optagelserne medvirker desuden Luca Baldini og Complexàchord (Kathrin Pfänder og Verena Stepf).

Ellen Allien / Audion

Audion er Matthew Dear.

  1. Just a Man/Just a Woman, 12″ 2006 (Spectral Sound).
Ellen Allien på Myspace samt hendes hjemmeside, hvorfra man kan se Alliens tøjkollektioner.
Share

Udgivet af

Petersen

Jeg er bibliotekar og meget musikinteresseret. Har samlet info om musikudgivelser i mange år som jeg nu deler ud af.

Skriv her hvis du har en kommentar